BSK
Bergen Sportskytterklubb It does not matter what you shoot. It only matters who you shoot with.

Nyttig for alle erfarne og nybegynnere

Nyttig for alle erfarne og nybegynnere


BSK Bergen Sportskytterklubb er som det ligger i navnet en klubb. BSK er drevet av frivillige for frivillige fordi vi liker skyting som hobby og liker idretten og konkurransene vi har. Vi får ikke betalt med annet enn at vi har det moro, sammen som klubb og får drive med noe vi liker.

Men det skjer ikke via magi, det er alltid bruk for nye folk.

Vedlikeholdsarbeid gjøres på dugnad, vi har dugnad den første mandagen i måneden. Der er alle velkommen, om du ikke kan sage eller snekre så er der helt sikkert andre ting du kan bidra med. Koste, vaske, male, rydde eller for den del bare komme innom og være moralsk støtte. Alle gamle og nye medlemmer oppfordres herved til å møte på dugnadene våre. En spesiell oppfordring går til nybegynnerne våre om å møte på disse dugnadskveldene, det er beste måten å bli kjent på, og det blir godskrevet aktivitet på skjema.

Stevner og konkuranser
Dette er også frivillig arbeid som klubben trenger hjelp med. Når vi har stevne om søndagene så er vi og rigger lørdag fra klokken 12.00 med mindre annet er annonsert her eller på Facebook. For nybegynnere er det særdeles viktig som en del av læreprosessen at dere møter på rigging. Ikke bare for det da går fortere, men dere vil også lære mye om og rundt sporten vår underveis. Trenger ikke være erfaren eller skyteleder for å delta på dette heller, full opplæring vil bli gitt og ideer til øvelser tar vi gjerne i mot. Bare kjekt med nye ideer. Det blir selvsagt godskrevet aktivitet på skjema.

På stevnene våre.
Om du er nybegynner eller erfaren, skal du på et stevne en søndag hvorfor ikke melde deg på i pre-match og skyte på morgenen med de andre skytelederne og være med på organisering av matchen etterpå? Vi trenger alltid folk som kan lappe, lage kaffe, mat, underholde og generelt bidra til at vi lager gode stevner som folk ønsker å delta på. Inne på Shoot n score it vil der alltid være Mainmatch og pre-match som valg. Skyteledere og de som vil jobbe på matchen velger der pre-match, disse betaler ikke for å starte med annet enn at de er med og jobber mens de andre skyter. Det er veldig lærerikt og det er som regel under pre-match og rigging at vi har tid og energi til å mase og bli kjent. Det blir godskrevet aktivitet på skjema.

Vi ønsker at klubben skal bli et samlingspunkt for våre medlemmer, og vi ønsker at nettopp DU skal være med neste gang. Har du spørsmål rundt dette, send oss en mail eller snakk til kontorvakten på neste Tirsdagstrening. :)

GOD SOMMER!!!

Støtter du oss?

Har du husket å sette Norsk tippings Grasrotandel til oss? Les mer om Norsk tippings Grasrotandel her.

Grasrotandlelen