BSK
Bergen Sportskytterklubb It does not matter what you shoot. It only matters who you shoot with.
Stevner og påmeldinger informasjon.

Stevner og påmeldinger informasjon.

BSK bruker SSI til stevnepåmelding og organisering for det gjør jobben enklere og billigere for klubben og administrere. Når vi legger ut et stevne på terminlisten så har det alltid en påmeldingsfrist. Innen denne fristen går ut må du være påmeldt og ha betalt startavgiften, direkte etter fristen går ut sendes det et oppgjør/billag til regnskapsfører med antall deltagere og hva de har betalt hver. Dette bokføres av regnskapsfører og koster klubben x antall kroner for den jobben.

Skal vi åpne påmelding igjen etter på for at en eller to personer har glemt å melde seg på så koster dette tilsvarende sum igjen for å melde på kun en eller to deltagere, i tillegg til at det skaper mer arbeid for styret og de som organiserer stevnet. Stevnene skal være meldt til DSSN 14 dager før og BSK vil ha en uke på å planlegge squadding og organisering.

Derfor går fristene for påmelding her etter ut en uke før stevnet skal starte, det vil ikke bli gjort unntak for dette for andre enn skyteledere og crew som melder seg på i pre-match og jobber hele matchen.

Er du påmeldt, men ikke kan stille? Så lenge du gir beskjed før stevnet begynner får du alle pengene tilbake, så det er ingen grunn til å la være å melde seg på.

Vi i styret håper dere skjønner dette og følger med på terminlisten til høsten og melder dere på og betaler i tide. Det kommer også en timeplan for søndags stevner som viser hvilken Squad som skal være hvor på hvilken tid.

Støtter du oss?

Har du husket å sette Norsk tippings Grasrotandel til oss? Les mer om Norsk tippings Grasrotandel her.

Grasrotandlelen